ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ НА МЕТРИ ОТ ПАРАДАЙС ЦЕНТЪР! ПАНОРАМНА ГЛЕДКА! БЕЗ КОМИСИОН! ЦЕНА С ДДС! ДОКАЗАН ИНВЕСТИТОР! Продава 3-стаен апартамент, Област София, гр. София , Кръстова Вада

Статус: Свободен

521 740 EUR 1900,00 EUR/кв.м

Реф. №: 2273

Тип имот: 3-стаен апартамент
Жилищна площ: 225.98 m2
Квадратура
274.60 m2
Стаи
3
Етаж
5 / 5
Обзавеждане
БДС
Тип строителство
Тухла - нова

Описание

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ НА МЕТРИ ОТ ПАРАДАЙС ЦЕНТЪР! ПАНОРАМНА ГЛЕДКА! БЕЗ КОМИСИОН! ЦЕНА С ДДС! ДОКАЗАН ИНВЕСТИТОР!

Волантис България е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.

Представяме тристаен апартамент, ситуиран в новострояща се сграда пред акт 15, в един от най-развиващите се райони - кв. "Кръстова Вада". Разположен на 5-ти етаж, имотът предлага разкриваща се гледка от френски прозорци и две просторни тераси, покриващи периферията на апартамента. Разпределението се изразява във входно антре, всекидневна с кухненски бокс /47.34 м2/, санитарно помещение за гости, обширна спалня /34.86 м2/ с дрешник, баня и допълнително пространство, което може да се използва за офис/фитнес. Втора спалня с размери /22.08 м2/ и баня, както и две тераси с обща площ 50 м2. Жилището е изключително функционално, като впечатлява с просторни помещения и иновативни идеи.


Сградата предлага уникална комбинация от отлична локация, спокойствие и висококачествено строителство. Постройката е пет етажна, като разполага с по три апартамента на етаж. Архитектурата е модерна, в унисон с близките постройки. Френските прозорци гарантират огромно количество светлина във всеки имот. Има възможност за закупуване на подземни паркоместа на цени от 20 000 евро.

 

Използвани материали :

  • Тухли - Wienerberger Porotherm
  • Дограма – Естествено дърво с троен стъклопакет
  • Парапети – Инокс
  • Фасада – Камък и силикатна мазилка

Локацията е без аналог. Апартаментът се намира се в най-предпочитана част на "Кръстова вада", в непосредствена близост до всичко необходимо за едно семейство. На пешеходно разстояние се намират : "Парадайс център" – /3 мин/, метростанция "Витоша /5 мин/, супермаркет "Била" /4 мин/, Южен парк /5 мин/. Местоположението съчетава спокойствие и тишина с възможност за лесно придвижване до всяка точка на града.

Инвеститорът е дружество създадено през 2012 година. Към момента има множество завършени и въведени в експлоатация обекти в кв. Кръстова вада, отличаващи се с  висококачественото изпълнение и внимание към всеки детайл.

За допълнителна информация и оглед, моля обадете се на +359 886 100 335



 

Карта на имота

Георги Пенков

тел. +359 882 100 111
georgi.penkov@volantis.bg
Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Подобни обяви

Нови оферти
Update cookies preferences