ТОП ЛОКАЦИЯ! 3 МИНУТИ ПЕША ДО МОЛ ПАРАДАЙЗ И МЕТРОСТАНЦИЯ ВИТОША! БЕЗ КОМИСИОН! Продава 3-стаен апартамент, Област София, гр. София , Кръстова Вада

Статус: Свободен

170 990 EUR 1838,60 EUR/кв.м

Реф. №: 2101

БЕЗ КОМИСИОН
Тип имот: 3-стаен апартамент
Състояние: В строеж
Квадратура
93.00 m2
Стаи
3
Етаж
3 / 4
Обзавеждане
БДС
Тип строителство
Тухла - нова

Особености на имота

  • Асансьор
  • Паркинг
  • Гараж
  • Саниран
  • Разсрочено плащане
  • ПВЦ дограма

Описание

ТОП ЛОКАЦИЯ! 3 МИНУТИ ПЕША ДО МОЛ ПАРАДАЙЗ И МЕТРОСТАНЦИЯ ВИТОША! БЕЗ КОМИСИОН!
 
ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.

Само 8 останали имота в сградата!

АПАРТАМЕНТЪТ е с уникален дизайн! Състои се от хол с кухненски бокс, две спални, две тераси, две санитарни помещения и склад.  Параметрите на помещенията са оптимални за квадратурата на апартамента. Има възможност за закупуване на паркомясто или гараж.

Светла площ помещения:

Дневна с тераса – 24м2
Спални – 12/14м2
Баня – 4м2
Тоалет – 2м2
Антре – 9м2
Тераса (към спалните) – 3м2
Склад – 2м2
 
ЛОКАЦИЯТА на проекта е изключително атрактивна! Метростанция Витоша и магазин BILLA са на 3 мин. пеша. Близостта до Южен парк е огромен плюс за Вас и вашето семейство! Бързият достъп до бул. Черни връх Ви гарантира че ще стигнете на време до всяка точка на столицата.
 
СГРАДАТА е съчетание от чудесна локация, ниски цени и висококачествено строителство! Архитектурата е модерна, в унисон със заобикалящата среда. Конструкцията на сградата е предвидена да бъде монолитно-скелетна, стоманобетонова, изчислена на земетръс по най-новите Европейски стандарти. Външните стени са с керамични блокчета, с дебелина 25 см и външна изолация от 10 см., съгласно новите топлотехнически изисквания.
 
 
ИНВЕСТИТОРЪТ е с богат опит в жилищното строителство! При желание можем да ви заведем на готова и въведена в експлоатация от него сграда, за да се убедите в качеството на изпълнение! Ако Кръстова вада е Вашият избор за квартал, то със сигурност искате това да е дружеството, което строи Вашия дом!

Референтен номер - 2101
 
За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0882 100 101 – Волантис България


Карта на имота

Иван Георгиев

тел. 0882 100 101
ivan.rumenov@volantis.bg
Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Подобни обяви

Нови оферти
Update cookies preferences