БЕЗ КОМИСИОН! ПРЕД АКТ 15! ВЪТРЕШЕН! ПОКРИТ! ЛУКСОЗНА СГРАДА! СУПЕР ИНВЕСТИЦИЯ! Продава 3-стаен апартамент, Област София, гр. София , в.з.Малинова долина

Статус: Свободен

170 000 EUR 1634,62 EUR/кв.м

Реф. №: 2649

БЕЗ КОМИСИОН
Тип имот: 3-стаен апартамент
Жилищна площ: 89.03 m2
Състояние: След Акт 14
Път до имота: Асфалт
Изложение: С, Юг
Квадратура
104.00 m2
Стаи
3
Етаж
2 / 5
Обзавеждане
БДС
Тип строителство
Тухла - нова

Особености на имота

  • Електр.
  • Вода
  • Асансьор
  • Гараж
  • Панорамна гледка
  • Климатик
  • Газификация
  • Канализация
  • Саниран
  • Премиум дограма
  • Детска площадка
  • В регулация

Описание

ЛУКСОЗНА СГРАДА,  ВЪТРЕШЕН, ПОКРИТ, СУПЕР ИНВЕСТИЯ И ИНВЕСТИТОР С ДОКАЗАНО ИМЕ НА ПАЗАРА! 
 
АПАРТАМЕНТЪТ е изключително светъл, просторен и подготвен с много внимание и прецизна работа. 
Ситуиран е на 2 етаж от общо 5. Изложенето е юг/север.
Апартаментът е перфектен, помислено е за всичко. Хубаво антре, мокро помещение, две бани с тоалетна, просторни спални и най-вече правилно разпределение и усещане за уют още щом прекрачите прага! Дневната има уникална южна гледка, която няма да бъде закривана от новоизграждащи сгради. 
 
Определено е трудно да се задоволят всички Ваши очаквания, но сме сигурни че този път успяхме. Новите собственици ще се наслаждават на гледка към чудесно озеленения вътрешен двор и частната детска градина, която ще се намира на партерния етаж. Ще имате възможността да наблюдавате израстването на децата си докато отпивате от сутрешното си кафе. 
 
Общата площ на имота е 104,66 кв.м;
Чистата площ 89,03 кв.м. 
 
Предвидени са няколко схеми на плащане, за да се даде максимална гъвкавост на бъдещите купувачи.
 
СГРАДАТА е съчетание от чудесна локация, ниски цени и висококачествено строителство!  На кота 0 и в сутерена на сградата са предвидени паркоместа и гаражи, следвани от 5 жилищни етажа. В сградата са останали само 4 налични апартамента, един тристаен и три двустайни. Светлата височина на имотите е 2,60м2, което подсилва усещането за простор, а панорамните прозорци  гарантират огромно количество светлина! 
За нас е изключително удоволствие да Ви представим една модерна жилищна сграда с изградена инфраструктура за района. Ние сме изключително впечатлени от реализираната идея на партерния етаж да бъде изградена езикова частна детска градина, която е част от реномирана верига частни детски градини в столицата. 
Децата от сградата ще се приемат с приоритет! А вие не търсехте ли точно това?
 
МАТЕРИАЛИ: Всеки апартамент разполага с панорамни прозорци, дограмата е белгийска, шесткамерна, троен стъклопакет, с допълнително оплътнение. Блиндирани входни врати,луксозно завършване на общите части и по един хидравличен осем местен асансьор - Orona (Premium model). Външна изолация е 10см. с графитен примес за по-висока енергийна ефективност.
 
ЛОКАЦИЯТА намира се до главния бул. Симеоновско шосе, зад магазин Фантастико, до новопредвидената метростанция в ж.к. Малинова долина - Студентски град. 
В близост се намира новоизграждащият се парк, магазин Кауфланд, Национална Спортна Академия, Зимния дворец, две детски градини, детски център и детска ясла, медицински център, спирки на автобуси 94, 280, 102 и маршрутни таксита. 
 
ИНВЕСТИТОРЪТ е с дългогодишен опит в жилищното строителство. Инвеститорът е известен със своето супер качество, да изпипва всичко до последния детайл. Компанията покрива цялостното изпълнение на проекта, от самото проектиране на сградата до въвеждането и в експлоатация. На лице са няколко завършени и въведени в експлоатация обекта, които можем да посетим, за да се убедите в качеството на изпълнение. Строително-инвестиционни дружества с такива възможности се броят на пръсти.
 
Референтен номер – 2649
 
За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0886 100 227– Волантис България

Карта на имота

Цветина Валентинова

тел. 0886 100227
cvetina.valentinova@volantis.bg
Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Подобни обяви

Нови оферти
Update cookies preferences