Защо всеки дом се нуждае от интериорен дизайнер

Честито! Щом четете тази статия вече сте горди собственици на имот или сте напът да станете такива. Може да си отдъхнете, свършили сте най-важното, но работата по превръщане на апартамента в уютен дом - предстои. Ето тук идва и важният момент, в който трябва да прецените дали да действате сами или да се доверите на професионалист.

Днес ще Ви споделим още няколко причини защо наистина си заслужава да се доверите на професионалист и как това ще Ви спести време и пари. През годините сме съдействали на много наши клиенти с намирането на дизайнер и крайният резултат винаги е бил от най-високо ниво.

При първата Ви среща ще обсъдите какви са рамките на бюджета, който искате да инвестиране в обзавеждане и евентуално преустройство на стаите. Работата на интериорния дизайнер е да се съобрази с всички Ваши изисквания и все пак да не превишава първоначално заложената сума. Това ще Ви даде спокойствие във финансов план и ще бъдете сигурни, че няма да изникнат непредвидени разходи.

За всеки от нас освен красиво изглеждащият дом, от основно значение е и функционалността на помещенията. Интериорният дизайнер ще се погрижи всяко кътче от апартамента Ви да е усвоено по максимално добър начин, като същевременно се придържа към най-актуалните тенденции и запазването на хармонията в цветово и стилово отношение.

Познавайки изключително добре пазара за материали, дизайнерът знае къде са най-изгодните сделки и въпреки това не прави компромис с качеството. И не само това! Доста често получава и отстъпки, от които Вие няма да се възползвате, ако се заемете със задачата сами.

Факт е, че доверявайки си на професионалист ще спестите време и нерви в лутане по магазините и обмисляне кое как би изглеждало. Едно от най-големите предимства при работа с дизайнер е, че ще разполагате с предварително детайлно изготвен план на всичко в дома Ви, до най-малкия акцент. Реално времето, което ще отделите е за няколко срещи и одобрение на изготвения проект.

И разбира се всичко това ще Ви донесе домът от мечтите Ви, на който ще се радвате дълги години!

Може да разгледате как работят нашите партньори от CozyDesign и IX DesignStudio.


 

Нови оферти

Нови оферти
Update cookies preferences